tiistai 28. toukokuuta 2013

Virtuaalimaailmojan ja lisätyn todellisuuden tekijänoikeusasiat -verkkoluennolle osallistuneet tai sen myöhemmin tallenteena katselleet huomio!

Pieni pyyntö kaikille teille, jotka olitte wikikirjatyöskentelyn kuukausittaisessa verkkotapaamisessa mukana 12.12.12, jolloin Tarmo Toikkanen alusti aiheesta Virtuaalimaailmojen ja lisätyn todellisuuden tekijänoikeusasiat, tai kävitte kuuntelemassa tallenteen myöhemmin tässä blogissa jaetun linkin kautta. Täyttäisittekö palautekyselyn koskien tuota Tarmon verkkoluento-osuutta (jonka Tarmo toteutti siis osana KOTEK 2 -hanketta), lomakkeen täyttäminen vie tosiaan vain pari minuuttia. Tässä vielä saatesanat Tarmon minulle laittamastani viestistä:

KOTEK 2 -hanke on järjestänyt vuosina 2012-2013 tekijänoikeuskoulutusta oppilaitoksiin ja opettajille. Hanke kerää päättyessään tietoa järjestetyn koulutuksen vaikutuksista. Jos olet osallistunut tähän koulutukseen (vaikkapa vain jälkikäteen luentotallenteen katsomalla), arvostaisimme, jos voisit käyttää muutaman minuutin oheiseen lyhyeen vaikuttavuuskyselyyn vastaamiseen. Pienenä palkkiona vastaamisesta voit samalla esittää itseäsi kenties askarruttavan tekijänoikeuspulman, johon KOTEK-hankkeen asiantuntijat pyrkivät vastaamaan viipymättä.

https://docs.google.com/forms/d/1dfjhdX8Jty9VJ5nWMNNR5s_6nEYKdGBrYRK47OWslno/viewform

KOTEK-hankkeen puolesta monet kiitokset jo etukäteen! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti